Розміри (довжина * висота * глибина)

Шкаф 2Д Ск . . . . . . . . 1000*2100*460
Тумба ТВ . . . . . . . . 1200*1940*485
Шкаф 3Д Ш . . . . . . . . 1200*2100*460
Пенал СК . . . . . . . . 552*210*460
Шкаф 2Д Ш Ск . . . . . . . . 1000*2100*460